Què és Reactivatur?

Una porta d’accés àgil i ràpida a l’àmplia xarxa d’ajudes que les diferents administracions han posat a disposició del sector turístic, un dels més colpejats per l’impacte derivat de la pandèmia de la COVID-19. Entitats locals, comunitats autònomes, el Govern d’Espanya i la Unió Europea tenen en marxa nombroses ajudes i programes l’accés i el coneixement dels quals volem facilitar des d’aquest lloc web.

Amb aquest objectiu, el Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Secretaria d’Estat de Turisme, ha creat Reactivatur, un web que reuneix totes les ajudes disponibles procedents de les diferents administracions de l’Estat espanyol, però també de les institucions de la Unió Europea.

L’usuari podrà localitzar les ajudes del cercador amb només incloure una sèrie de paràmetres ajustats a les seves necessitats.

Reactivatur

A qui va adreçat?

Reactivatur està adreçat a empreses, autònoms i associacions del sector turístic, com ara cadenes hoteleres, agències de viatges, transports, restauració, comerç, experiències turístiques, etc.

Tipus d’ajudes

Les ajudes que es poden trobar a Reactivatur estan vinculades a aspectes econòmics, fiscals, laborals i de formació, així com a actuacions destinades a la transformació digital del turisme.

Tipus d’ajudes

* Les comunitats autònomes inclouen per defecte les ajudes estatals. Per excloure-les, seleccioni al filtre: Administració autonòmica.
Scroll to top