Política de galetes

Les galetes són arxius que es poden baixar a l’equip a través de pàgines web. Permeten emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer l’usuari i millorar el servei ofert.

Les galetes existeixen des de fa molts anys i són molt comunes, no fan malbé l’equip i Reactivatur no desa cap dada que et pugui identificar personalment.

Per dur a terme les estadístiques d’ús del web, Reactivatur utilitza el servei analític de Google Analytics. Utilitzem les galetes amb la finalitat de conèixer els nostres visitants i els continguts que resulten més interessants, i concentrem els nostres esforços a millorar les àrees més visitades i fer que l’usuari trobi més fàcilment el que busca. Es pot utilitzar la informació de la visita per fer avaluacions i càlculs estadístics sobre dades anònimes, així com per garantir la continuïtat del servei o realitzar millores en el lloc web.

Els paràmetres per defecte dels navegadors estan habitualment ajustats per acceptar galetes. Tanmateix, pots modificar aquesta configuració fàcilment des de les opcions del navegador.

Scroll to top