Les galletes són arxius que es poden baixar a l’equip a través de pàgines web. Permeten emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació obtinguda, es poden utilitzar per a reconéixer l’usuari i millorar el servici oferit.

Les galletes existixen des de fa molts anys i són molt comunes, no fan malbé l’equip i Reactivatur no guarda cap dada que et puga identificar personalment.

Per a dur a terme les estadístiques d’ús del web, Reactivatur utilitza el servici analític de Google Analytics. Utilitzem les galletes amb la finalitat de conéixer els nostres visitants i els continguts que resulten més interessants, i concentrem els nostres esforços a millorar les àrees més visitades i fer que l’usuari trobe més fàcilment el que busca. Es pot utilitzar la informació de la visita per a fer avaluacions i càlculs estadístics sobre dades anònimes, així com per a garantir la continuïtat del servici o fer millores del lloc web.

Els paràmetres per defecte dels navegadors estan habitualment ajustats per a acceptar galletes. Tanmateix, pots modificar esta configuració fàcilment des de les opcions del navegador.

Scroll to top