Política d’accessibilitat de Reactivatur

L’objectiu és aconseguir un portal accessible per a tots els usuaris. Per això s’han seguit les Pautes d’accessibilitat per al contingut al web 1.0 (WCAG 1.0) del W3C.

Compliment dels estàndards
Les pàgines complixen els requisits d’ajustar-se al nivell doble-A de les Directrius d’accessibilitat per al contingut web 1.0 del W3C, inclosos tots els punts de verificació de prioritat 1 i prioritat 2 definits en les Directrius. Les Directrius d’accessibilitat per al contingut web 1.0 expliquen com fer el contingut web accessible per a les persones amb discapacitat. D’esta manera, es pot assegurar que la major part dels usuaris podran accedir a la informació publicada.

Dreceres de teclat
Reactivatur és compatible amb les versions dels navegadors més utilitzats i permet l’ús combinat de dreceres de teclat, per a accedir a les pàgines de referència segons els diferents navegadors: Explorer: ALT + tecla + ENTER.Firefox: ALT + MAJÚSCULES + tecla. Opera: MAJÚSCULES + ESC + tecla.Safari (Mac): CTRL + OPTION + tecla.Safari (Win): ALT + tecla.Chrome: ALT + tecla.

Contacte
Per a poder continuar amb la millora de l’accessibilitat de la pàgina web reactivatur.es pots enviar-nos els teus suggeriments al correu electrònic de contacte.

Scroll to top